60 års jubilæum og nye lokaler


60 års jubilæum og nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Designvirksomhed og tegnestue holder reception

Brenderup: I dag fejrer designvirksomheden Livingly og Louise Helmersen Grafisk Tegnestue, at de to begge har fået plads i nye lokaler på Middelfartvej i Brenderup.

Samtidig markeres 60 års jubilæet for Anni & Bent Knudsen Collection, som Livingly nu producerer.

De to virksomheder er begge ejet af Louise Helmersen og Kent Sejdelin, som overtog rettighederne og produktionsapparatet til Anni & Bent Knudsens kollektioner i 2008.

Herefter genoplivede de den danske designklassiker, der omfatter mobiler, kunstklip og kunstkort. Udviklingen af produkterne, der startede i 1962, var ellers stoppet efter Bent Knudsens død i 1997, og de mange unikke designs var pakket væk i en kold bunker i familiens baghave i Kolding. Men for fire år siden fandt Louise Helmersen og Kent Sejdelin den gemte skat, og besluttede at vække klassikeren til live igen.

Det er blevet en så stor succes, at mobilerne nu eksporteres til 15 lande, og aktiviteterne er gået så godt, at virksomheden i maj flyttede ind i nye og større lokaler.

Sideløbende driver parret Louise Helmersen Grafisk Tegnestue, som meget praktisk også er flyttet ind i de nye lokaler.

Derfor bliver der som nævnt holdt reception i dag på adressen Middelfartvej 234 i Brenderup fra kl. 13-17. Her vil man også løfte sløret for en jubilæumsmobile i anledning af kollektionens 60 års jubilæum.

60 års jubilæum og nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce