FC Amanda var prøveklud

FC Amanda-spillerne lagde fødder og hoved til en gang teknisk træning med Erik Rasmussen.
Foto: Jørgen Hansen

FC Amanda var prøveklud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Det nye fusionshold var medie for træner Erik Rasmussen

KERTEMINDE: De sidste aftaler omkring FC Amanda- projektet er nu faldet på plads. Selve projektet er et samarbejde mellem Kerteminde, Dalby og KR70 omkring et ynglinge- og et U/21 hold.

Træneren Per Rasmussen blev præsenteret allerede i december, og holdet har trænet en enkelt gang sammen.

- Vi træner allerede nu hver tirsdag kl. 18 i Kerteminde, fortæller Per Rasmussen.

- Vi starter for alvor mandag den 4. februar og træner så herefter hver mandag og onsdag kl. 18 og hver lørdag kl. 14. Jeg har fået en rigtig god modtagelse af lederne fra de tre klubber, så jeg ser med spænding frem til den kommende sæson.

Minibestyrelsen

Der er oprettet en minibestyrelse som består af syv medlemmer. To personer fra hver klub, hvoraf den ene skal sidde i bestyrelsen i den respektive klub. Det sidste medlem er Jørgen Hansen, der til daglig er førsteholdstræner i KR70.

- Hver klub har sat 10.000 kr. ind i projektet. Tanken er så, at resten skal hentes via sponsorer, fortæller Jørgen Hansen.

- I starten vil træningen komme til at foregå i Kerteminde af hensyn til lysanlæg, siger Jørgen Hansen.

- Men der vil blive arrangeret kørsel fra yderområderne. Med hensyn til kampene vil ynglingekampene blive lagt som forkampe til førsteholdene i de tre klubber, mens U/21-holdet vil spille sine kampe i Kerteminde.

Ynglingeholdet er tilmeldt i ynglinge 1, mens U/21-holdet er tilmeldt i A-rækken.

Medie for tryllerik

I weekenden blev der afholdt trænerseminar af Dansk træner Union i Kerteminde, hvor en række kendte trænere var instruktører.

Den tidligere Brøndby-spiller og nuværende Næstved-træner, Erik Rasmussen, var en af dem, de mere end 40 tilmeldte trænere havde fornøjelsen af.

Som prøveklud havde han det nye FC Amandahold, der skulle lægge ben til teknisk træning.

Erik Rasmussen har selv en teknik helt ud over det sædvanlige, hvilket han under øvelserne da også gav prøver på.

- Kom nu drenge. I må gerne score, lød det fra Erik Rasmussen i den trådløse mikrofon, hvis FC Amanda-spillerne ikke lige kunne få den lille runde i kassen.

Som assistenttræner havde Erik Rasmussen den tidligere OB-spiller Preben Knudsen, der nu slår sine folder som træner i Chang.

De andre trænere på seminaret var Kurt Hansen fra Thurø og Palle Duelund fra Otterup, der underviste i mandskabsbehandling lørdag.

I går var det Henrik Jensen fra Køge, der underviste i presspil.

Ud over FC Amanda var Kertemindes Fynsseriehold medie for de mange trænerkapaciteter, der havde fundet vejen til det østfynske.
Næstved træner Erik Rasmussen fortæller de mere end 40 trænere, hvad der skal ske, imens FC Amandaholdet varmer op i baggrunden.
Næstved træner Erik Rasmussen fortæller de mere end 40 trænere, hvad der skal ske, imens FC Amandaholdet varmer op i baggrunden.
Foto: Jørgen Hansen

FC Amanda var prøveklud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce