Som en af de første dyreklinikker i Danmark er DyrlægeRingen blevet ISO-Dyrlæge. Det fejres på Glamsbjerg Dyreklinik fredag den 27. april fra kl. 13-16.
"Vi er stolte over at være blandt de første, som har fået den anerkendte ISO-godkendelse," siger dyrlæge Thorkild Rønhede, der er medejer af DyrlægeRingen.

DyrlægeRingen består af fire dyreklinikker i Aarup, Tommerup, Faaborg og Glamsbjerg. Det er dyrehospitalet i Glamsbjerg, som er blevet blåstemplet af Den Danske Dyrlægeforening.

"Vi har frivilligt valgt at lade os kontrollere for at sikre, at vores ydelser altid lever op til de højeste krav. Vi vil gerne gøre en ekstra indsats, så kunden er garanteret kvalitet og tryghed," siger Thorkild Rønhede.

ISO-Dyrlægen bygger på den internationale ISO 9001-standard, der har eksisteret i 25 år, og bruges i mange brancher til at dokumentere kvalitet.

Kvalitetstemplet skal fejres med konkurrence og lækkerier

"Vi åbner klinikken for alle interesserede fredag den 27. april fra kl. 13-16 og byder på godbider til kæledyr, børn og voksne. Derudover kan børn vinde et gavekort på 500 kr. til legetøj og tilbehør til deres kæledyr."
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet