Nyt boost til kreative iværksættere

Projektleder Susanne Linnet Aagaard er nu klar med et nyt uddannelsesforløb for lokale iværksættere.
Foto: tim k. jensen

Nyt boost til kreative iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis uddannelsesforløb på ni måneder er med til at skubbe til væksten på Sydfyn. Eksportkonsulent har øget sit i forvejen stærke netværk

- Mit primære mål med at deltage på boostuddannelsen var at blive en del af et lokalt netværk af iværksættere som supplement til mit meget omfattende internationale netværk; og det er absolut lykkedes, fortæller Helle Fuglevig, ejer af Market Select i Troense, som bl.a. afsøger eksportmarkeder og er kontaktformidler mellem virksomheder globalt.

Helle var en af de 86 kreative iværksættere, som kom ind på uddannelsesforløbet Boost Sydfyn 1.0 sidste år, og siden har hun bl.a. skabt praktikpladser for unge kvinder fra Frankrig, Nepal og Bulgarien.

- Jeg synes, uddannelsen har mange værktøjer, er veltilrettelagt og har nogle engagerede undervisere, og så er jeg især imponeret af tovholder Hanne Raunsmed, som er supergod til at binde os sammen, siger Helle Fuglevig, som sammen med sin kæreste René Lindskov Jensen har forrygende travlt med at håndtere væksten i deres virksomheder.

Helle Fuglevig er uddannet eksportingeniør og lever af at skabe netværk mellem kunder og leverandører inden især landbrug og fødevarer men også mange andre brancher i Latinamerika og Europa.

Nye muligheder

Første forløb slutter til sommer, men næste forløb, Boost Sydfyn 1.1, begynder alllerede til august, hvor der igen er plads til max 90 deltagere. I april holder Fremtidsfabrikken Sydfyn informationsmøder på Sydfyn, Langeland og Ærø om den næste chance for at deltage på det ni måneder lange, gratis uddannelsesforløb.

- Forløbet er tilpasset de ønsker, vi har registreret hos iværksættere i hele området, og vi har udvalgt erfarne og entusiastiske undervisere til forløbene, fortæller projektleder Susanne Linnet Aagaard.

På en række hele undervisningsdage får deltagerne konkrete redskaber til at sætte mål for deres virksomhed, udpege målgrupper og lave pipeline. De skærper deres produkter gennem innovation, brander virksomheden med de gode historier og skaber effektive netværk og dermed skabe vækst i forretningen.

Foruden de faglige moduler, kan deltagerne supplere med .nogle aftenkurser i webside optimering, finansiering, jura og personligt salg, og samtidig skaber forløbet rammerne for udvidede netværk med andre kreative iværksættere på Sydfyn og øerne.

Deltagerne er typisk kreative og innovative iværksættere med 2-3 års erfaring, men både nystartede og etablerede virksomheder, som skal i en ny retning, er velkomne.

- Alle ansøgere kommer til en samtale. Vi lægger vægt på vækstpotentiale, ambitioner og motivation for at deltage, forklarer Susanne Linnet Aagaard.

Nyt boost til kreative iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce