Billedserie: Bag bryggeriets mure

Lykke Hansen holder styr på etiketterne.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Billedserie: Bag bryggeriets mure

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi har været på fotorundtur på byens gamle bryggeri, Albani.

Odense: Hvis produktionen kører, som den skal, så laves der 750.000 flasker i døgnet.

Det går ganske stærkt på Albani, som i godt 150 år har ligget i Tværgade i Odense. Som genbo til arresten.

Fotograf Birgitte Carol Heiberg var i onsdags en tur bag facaden for at se på bryggeriet.

Her foregår det meste meget automatisk, og der er relativt mennesketomt i produktionen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende søndag.
Den karakteristiske skorsten, som ifølge en intern vittighed er Europas højeste. Man kan nemlig fra toppen se helt til Bayern (bajeren).
Den karakteristiske skorsten, som ifølge en intern vittighed er Europas højeste. Man kan nemlig fra toppen se helt til Bayern (bajeren).
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Nye flasker, som snart kommer på markedet. Dem skal samlebåndet lige indstilles til.
Nye flasker, som snart kommer på markedet. Dem skal samlebåndet lige indstilles til.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Rengøring er en ekstremt vigtig del af arbejdet på bryggeriet.
Rengøring er en ekstremt vigtig del af arbejdet på bryggeriet.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Poul Henning Christiansen ved en af gæringstankene.
Poul Henning Christiansen ved en af gæringstankene.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Flasker, masser af nye flasker, der snart kommer på markedet.
Flasker, masser af nye flasker, der snart kommer på markedet.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Rengøring er en helt vital del af arbejdet på et bryggeri.
Rengøring er en helt vital del af arbejdet på et bryggeri.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Per Kristensen holder styr på kasserne med maltdrikke, der skal til eksport.
Per Kristensen holder styr på kasserne med maltdrikke, der skal til eksport.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Samlebåndet er ved at blive indstillet til en ny type flasker, der kommer på markedet omkring 1. maj.
Samlebåndet er ved at blive indstillet til en ny type flasker, der kommer på markedet omkring 1. maj.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Samlebåndet justeres til en ny flasketype, der snart kommer på markedet.
Samlebåndet justeres til en ny flasketype, der snart kommer på markedet.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
I en af hallerne er samlebåndet ved at blive justeret til en ny flasketype.
I en af hallerne er samlebåndet ved at blive justeret til en ny flasketype.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Returflasker, der er ved at blive renset og skylet og gjort klar til at blive brugt igen.
Returflasker, der er ved at blive renset og skylet og gjort klar til at blive brugt igen.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Truckkørsel med for eksempel nye flasker er en del af hverdagen på bryggeriet.
Truckkørsel med for eksempel nye flasker er en del af hverdagen på bryggeriet.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Skorstenens kendte profil får himmelstræbende konkurrence fra en tankvogn med majsgrits - også kaldet råfrugt - der bruges i brygprocessen.
Skorstenens kendte profil får himmelstræbende konkurrence fra en tankvogn med majsgrits - også kaldet råfrugt - der bruges i brygprocessen.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Fra toppen af gæringstankene er der udsigt over byen og over det sammenflikkede byggeri, der udgør Albani.
Fra toppen af gæringstankene er der udsigt over byen og over det sammenflikkede byggeri, der udgør Albani.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Gæringstankene set sådan lidt fra oven.
Gæringstankene set sådan lidt fra oven.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Truckkørsel, her med nye flasker fra Holland, som der skal puttes maltdrikke i, er en naturlig del af hverdagen.
Truckkørsel, her med nye flasker fra Holland, som der skal puttes maltdrikke i, er en naturlig del af hverdagen.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Poul Henning Christiansen holder styr på slangerne.
Poul Henning Christiansen holder styr på slangerne.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Brygprocessen følges over et hav af computere af brygsvend Laszlo Szvierczek.
Brygprocessen følges over et hav af computere af brygsvend Laszlo Szvierczek.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
En tankvogn med majsgrits, der bruges som råfrugt i brygprocessen, er ved at blive tømt.
En tankvogn med majsgrits, der bruges som råfrugt i brygprocessen, er ved at blive tømt.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Brygsvend Laszlo Szvierczek tjekker brygningsprocessen.
Brygsvend Laszlo Szvierczek tjekker brygningsprocessen.
Foto: Birgitte Carol Heiberg
Tusindvis af kapsler er klar til at komme på flaskerne med Power Malt.
Tusindvis af kapsler er klar til at komme på flaskerne med Power Malt.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Billedserie: Bag bryggeriets mure

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce