Hvad er det, der har 600 ben og insisterer på stå op for at skråle med på den ene ørehænger efter den anden til en intim koncert?
Det er et toptændt BAMOK-publikum i nærkontakt med Dodos And The Dodos i Multisalen ved Båring Skole.

For selv om Dodo And The Dodos havde annonceret, at bandet kom til Båring for at fortælle historier og spille akustiske versioner af deres imponerende bagkatalog, så nægtede de 300 koncertgæster i salen fredag aften at være passive publikummer, da Dodo Gad og hendes Dodos leverede hits som ”Vågner i natten” og ”Sømand af verden”.

Der blev sunget med i grad, der understreger Dodo And The Dodos rolle som et af 80’ernes største popbands. Bandet har solgt flere end 1,5 millioner albums, siden gruppen blev dannet i 1986. Og selv om flere af hittene har fejret sølvbryllup, sad teksterne tydeligvis på rygraden af publikum, som flere gange var tæt på at tage kampen op med Dodo Gads markante stemme.

Koncerten var totalt udsolgt i forsalg, og interessen for en aften med Dodo And The Dodos var så stor, at 25-30 potentielle gæster aldrig nåede længere end til at stå på ventelisten, oplyser arrangørerne fra Båring Asperup Musik og Kulturforening.

Endnu er den økonomiske del af den musikalske succes ikke gjort op. BAMOK venter at have resultatet klar til foreningen generalforsamling, der finder sted midt i april.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet