Det milde vintervejr lokkede flere hundrede mennesker med på nytårsmarch
Bogense: Den årlige nytårsmarch i og omkring Bogense har de seneste to år lidt under det kolde vejr og is på ruten. Men da årets march fandt sted søndag formiddag, indløste 239 personer billet til at være med.

Marchen er et samarbejde mellem Bogense Gynmastikforening og Superbest.

For at deltage skal man betale en mindre entré, og for de penge for man ud over motionen en grillpølse fra Superbest-slagteren og noget varmt at drikke. Der var også præmier at vinde på billetterne.

Overskuddet fra nytårsmarchen går til gymnastikforeningens ungdomsarbejde.
  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.