Musik: Morgenrock og TemaTirsdag på Dexter, der arrangeres af John Hr. Hansen, har smidt listen over forårets arrangementer ud, så man kan købe gavekort til de forskellige koncerter som julegave.

Der burde være noget for enhver smag, når man løber det foreløbige program igennem. Dodo Gad synger Benny Andersen-sange lørdag den 4. februar kl. 10.00.

En anden rutineret sangerinde er Gitte Hænning, der optræder lørdag den 21. april kl. 10.00. For et par år siden havde var hun gæst til Morgenrock med Sebastian, hvor hun udtrykte sin begejstring for Dexter og Morgenrock-konceptet.

Efter en TemaTirsdag med Bob Dylans på programmet, blev arrangørerne enige med Jonas og Rasmus Dissing samt Las Nissen om, at de i 2012 måtte gentage det sæt, hvor de fortolkede Dylans sange. Denne gang med fuldt band. Det sker lørdag den 12. maj kl. 10.00.

Af øvrige TemaTirsdage i 2012 er der bl.a.: Ølsmagning med Mik Shack, tirsdag den 31. januar kl. 20.00, Johnny Cash-tema, tirsdag den 28. februar kl. 20.00, Elvis-tema tirsdag den 27. marts kl. 20.00, The Beatles-tema, tirsdag den 17. april kl. 20.00 samt Depeche Mode-tema, tirsdag den 8. maj kl. 20.00.

Se hele programmet på www.dexter.dk
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.