Båring: Selv om der er tale om kopier af det irske rockband U2, så er der rift om billetterne til efterårets koncert i Multisalen ved Båring Skole.
Med nøjagtig fem uger til, at et af Danmarks mest efterspurgte kopibands, Die Herren, går på scenen i Båring, har musikforeningen Bamok solgt 230 billetter.

Det oplyser foreningens formand, Lone Bentholm.

- Selv om vi er så privilligerede, at der næsten altid er fuldt hus til Bamoks koncerter, så er det altid glædeligt, at billetterne sælger godt, siger hun.

Bamok arrangerer koncerten i samarbejde med støtteforeningen Bamok Backstage. Overskuddet fra billetsalget går til indkøb af en hjertestarter, der skal sættes op ved Dagligbrugsen i Båring.

- Sidste gang Bamok Backstage donerede penge fra et koncertoverskud, gav støtteforeningen godt 20.000 kroner til foreningen, der kæmper for at bevare en skole i lokalområdet. Og da Bamok Backstage støtter bredt i lokalområdet, har vi besluttet at næste donation skal gå til en hjertestarter, siger Jesper Ulriksen fra støtteforeningen.

Med 230 solgte billetter er der under 100 billeter tilbage til koncerten med Die Herren fredag den 14. oktober.

Billetter koster 175 kroner og kan købes på Fynsbilletten.dk og i Dagligbrugsen i Båring.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet