Venner overtalte Mtiliga til FCN-skifte


Venner overtalte Mtiliga til FCN-skifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både venner og den sportslige ledelse i FC Nordsjælland har overbevist Patrick Mtiliga om et skifte til FCN.

Patrick Mtiliga har ikke spillet fodbold for en dansk klub siden 1999, så beslutningen om at vende tilbage til Danmark, Superligaen og FC Nordsjælland blev overvejet grundigt, inden venstrebacken satte sit navn på en toårig kontrakt.

Samtaler med især venner og bekendte, men også den cheftræner Kasper Hjulmand og sportschef Jan Laursen, fik dog overbevist den tidligere landsholdsspiller om at sige ja tak til FC Nordsjælland.

- Det vigtigste for mig er måden der spilles fodbold på. Alle jeg har snakket med af venner og bekendte, som har erfaring med FCN, siger det samme. De har alle sagt, at fodbolden i FCN passer perfekt til mig.

- Og jeg har længe kommunikeret med sportschef Jan Laursen og Kasper Hjulmand. Efter de snakke og møder var jeg ikke i tvivl. Det hele heroppe tiltrækker mig meget, og jeg ser meget frem til at fylde min rolle på holdet ud, siger Patrick Mtiliga i en pressemeddelelse.

Han startede karrieren i B93, hvorfra han som 18-årig blev hentet til Holland af Feyenoord, som dog sendte ham videre til satellitklubben Excelsior, hvor han spillede i fem år.

I 2006 gik turen til NAC Breda, inden Mtiliga i 2009 flyttede til Spanien og Primera Division, hvor arbejdsgiveren i to sæsoner hed Malaga.

Patrick Mtiliga har i alt spillet fem landskampe for Danmark. Den seneste var 0-0-træningskampen mod Tjekkiet i november sidste år.

Venner overtalte Mtiliga til FCN-skifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce