Fynboer vil tjene penge på Grønland

Sådan skal det nye byggeri se ud i Grønland. Ejendommene skal huse 46 lejligheder.

Fynboer vil tjene penge på Grønland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre fynske rigmænd, Karsten Bill Rasmussen, Kaare Vagner og C.C. Nielsen, har investeret i trykkeri i Grønland.

Sammen med Micro Matics stifter og direktør C.C. Nielsen, og tidligere ABB-direktør Kaare Vagner, er tidligere herreekviperingshandler Karsten Bill Rasmussen nu medejer af Nordatlantisk Venture.

De tre ejer en femtedel af selskabet, der ejer et trykkeri og har investeret i byggeriet af tre nye ejendomme i Nuuk, der skal huse 46 nye lejligheder.

Det er selskabet N & V Holding ApS, der også ejer en sjettedel af OB-selskabet Odense Sport & Event, der er moderselskab for det grønlandske aktieselskab, der sidste år gav et overskud på 742.000 kroner.

N & V Holding ejer også en fjerdedel af det børsnoterede rederi Erria. Det har ikke indtil videre været nogen overskudsforretning. Rederiet gav sidste år et underskud på 74 millioner kroner.

Erria er netop blevet enig med Middelfart-rigmanden Torben Østergaard Nielsen om at stifte et nyt fælles rederi med Østergaards selskab Uni Tankers.

Uni Tankers moderskab, United Shipping & Trading Company, bliver hovedaktionær i det nye rederi, der får en flåde på 16 kemikalie- og produkttankskibe. Erria fortsætter dog som selvstændigt børsnoteret selskab.

Sammenlagt gav N & V Holding et underskud på 16 millioner kroner i 2010. Karsten Bill hæftede dog kun for en tredjedel af underskuddet.

Fynboer vil tjene penge på Grønland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce