Single-uge ved Bøgebjerg

Det er børnene, der er i højsædet, men "de gamle" får også masser af aktivitetsmuligheder på singleferien

Single-uge ved Bøgebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Initiativ fra enlig mor får et par hundrede personer til at gæste den femstjernede fynske campingplads

39-årige Pernille From Persson er enlig mor til tre børn fra 4 til 12 år. Hun har gennem mange år været chefsekretær i bioteknologifirmaet Novozymes. I dag har hun titel af coordinator.

Og netop koordinator må man betegne Pernille From Persson som. Det er nemlig hende, der har taget initiativ til en uge, der begynder næste lørdag og tegner til et blive en kæmpesucces for såvel deltagere som Camp Hverringe ved Bøgebjerg Strand, hvor det hele finder sted.
To af Pernille From Perssons børn på Camp Hverringe i fjor.
To af Pernille From Perssons børn på Camp Hverringe i fjor.

Kontakt via internettet

Her mødes omkring 120 børn, et lille halvt hundrede kvinder og omkring 30 mænd for at holde ferie sammen.

Nogle få kender nu hinanden personligt. Kontakten er skabt via internetsiden singleplus.dk, og det er også, her de øvrige deltagere har fået kendskab til arrangementet.

Der er nemlig tale om singleforældre, der tager deres børn med, og idéen til ferien kom helt spontant hos Pernille From Persson i fjor.
Pernille From Persson, der har taget initiativ til singleferien ved Bøgebjerg Strand
Pernille From Persson, der har taget initiativ til singleferien ved Bøgebjerg Strand

Var solgt med det samme

- Jeg og mine børn var på campingferie i Jylland. På vej hjem lagde vi vejen forbi Camp Hverringe, og vi var solgt med det samme. Mine børn var ellevilde og plagede om at vende tilbage.

- Derfor gik jeg i gang med at arrangere det hele, og jeg har haft stor glæde af samarbejdet med pladsens ledelse og medarbejdere, der har gjort alt, for at vi kan få en uforglemmelig oplevelse.

- Vi kommer til at bo tæt ved siden af hinanden på sammenhængende veje, og det hele er placeret nær legepladser og nærmest i centrum, siger Pernille From Persson, der siden initiativet blev taget ikke mere er helt single.

Tager kæresten med

- Jeg har fået en kæreste. Ham tager jeg med, og hans datter følger os. Men jeg har også formået at få min eksmand og hans kæreste med, og de skal forøvrigt passe ”vore børn” den første weekend, hvor min kæreste og jeg skal til bryllup i Jylland. Tættere kommer man vel ikke på, at vi kommer hinanden ved, selv om vi ikke lever sammen længere.

- Og det er netop det, der er idéen med at arrangere ferien, fortsætter Pernille From Persson, som ikke lægger skjul på, at det er Camp Hverringes mange aktiviteter, der har været årsag til valget.

- Her er noget for alle, og børnene er i højsædet. Der er næsten ikke den spændende ting, man ikke kan give sig i kast med, og det gælder også voksne. Der er garanti for, at der ikke bliver tale om noget trivielt.

Borde, bænke og grill

Pladsen har lovet ”singlelejren”, at der opsættes 10 borde-/bænkesæt samt ikke mindst en stor grill. Pernille From Persson har forhandlet med flere fynske turistattraktioner om specialpriser til selskabet. Hos Fjord og Bælt i Kerteminde glæder man sig eksempelvis til at tage imod de mange gæster og specielt de mange børn.

Hvorvidt ferieugen skal være en årlig tilbagevendende begivenhed, er der endnu ikke taget stilling til.

Single-uge ved Bøgebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce