Ulrik Kirkely stopper som landstræner

Sydfynboen Ulrik Kirkely skrev håndboldhistorie med Bahrain i tiden som landstræner. Han kvalificerede Bahrain til VM i Sverige, hvor det i januar såmænd også blev til sejre over Australien og mægtige Egypten.
Foto: Jørgen Outzen

Ulrik Kirkely stopper som landstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På grund af de politiske uroligheder i Bahrain er det ikke muligt at have en håndbold-landshold lige nu

Håndbold: Sydfynboen Ulrik Kirkely stopper i Bahrain som landstræner for oliestatens mænd. På grund af politiske uroligheder i landet er det ikke muligt p.t. at have et håndboldlandshold.

- Situationen i Bahrain gør det desværre ikke muligt at fortsætte mit arbejde og det er jeg naturligvis ked af. Jeg har haft en rigtig god tid her i Bahrain, hvor jeg i begge omgange som landstræner har været utroligt glad for at være, siger Ulrik Kirkely, der var med til at skabe håndboldhistorie.

- Højdepunkterne har været deltagelsen ved VM i Sverige med fine præstationer mod store nationer som Tyskland, Frankrig og Spanien. Men selvfølgelig også sejrene over Australien og ikke mindst Egypten, siger Ulrik Kirkely.

Han og Bahrain gik verden rundt på Youtube efter den vilde afslutning i semifinalen mod Saudi Arabien ved Asia Cup i Beirut sidste år. Her scorede anfører Said Jahwar det afgørende mål i sidste sekund fra egen banehalvdel.

- Det gav os en VM-billet og naturligvis endnu et møde med Korea i finalen som vi tabte 32-27 og fik dermed sølv for første gang i Bahrains historie, siger Ulrik Kirkely

Ulrik Kirkely stopper som landstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce