639 deltog i Egeskovsløbet

Nogle løb for at vinde, andre løb for sjov. Og så var der dem, der forstod at kombinere de to ting, som for eksempel Patrick Møller og Mathias Godske, der indledte en spurt helt fra start iført heldragter med tilhørende maske. De kom dog ikke først over målstregen.
Foto: Jens Wognsen

639 deltog i Egeskovsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egeskov: Med cirka 440 forhåndstilmeldinger lå det i luften, at lørdagens premiere på Egeskovsløbet skulle blive lidt af et tilløbsstykke. Og det endelige resultat skuffede ikke.

Hele 639 personer stillede op til start på en af de tre ruter - tre, fem og ti kilometer. Det var da også en meget tilfreds arrangørgruppe, der kunne gøres status efter løbet, der foregik i og omkring Egeskov Slot. Også selv om der var enkelte svipsere undervejs. Som for eksempel at strækningen på 10 kilometer reelt var lidt kortere.

- Det retter vi til næste år. Heldigvis er vejret godt, og folk virker glade og tilfredse, så det betyder nok ikke så meget, sagde Bo Jensen, en af de centrale figurer omkring det store arbejde, der er gået forud.

40 frivillige hjalp til

Siden efteråret har en gruppe på syv personer med tilknytning til Rudme Friskole forberedt den store begivenhed. I slutfasen havde de fået hjælp, så der i alt var cirka 40 frivillige i sving.

Det er også friskolen i Rudme, der får glæde af overskuddet. Løbsansvarlig Jack Frederiksen vurderer, at det ligge i omegnen af 35.000 kroner.

Hurtigste mand på 10 kilometeren blev i øvrigt Jonas Ejlertsen i tiden 33 minutter og seks sekunder, mens hurtigste kvinde på samme distance blev Charlotte Dyreberg, der krydsede målstregen efter 38 minutter og 34 sekunder.

639 deltog i Egeskovsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce