og mange andre fra Rasmus Nøhrs store melodiøse sang katalog, da Bamok endnu engang afholdt en udsolgt Koncert i Båring.
Salen var proppet med ca. 300 feststemte publikummer, da Rasmus Nøhr gik op på den udsmykkede scene, der til dagens anledning var pyntet op i et udlængsels tema, med telt, cykler og dertil et hav af projektør lys, i de skønneste farver.

Rasmus Nøhr og hans guitarrist Rune Funch var i kanon humør, da de indtog scenen for at levere en intim koncert med et hav af Rasmus ørehængere, krydret op med masser af sjove historier.

Rasmus og Rune havde publikum i deres hule hånd i de timer de havde på scenen, og fik opdelt publikum i 4 kategorier alt efter type til stor latter.

Da ”Sommer i Europa” blev leveret, var det til en komplet stående og klappende sal med 300 glade mennesker.

Efter koncerten, festede musikkerne med ca. 200 publikummer som blev til Bamoks diskotek og dansede til kl. 02

Baren løb af med en god omsætning fra alle de glade mennesker, og da Rasmus og Rune hen af morgenen skulle køres hjem, mente de at det havde været den bedste koncert på turnéen.

Så hold øje med hvornår den næste koncert er i Båring på www.bamok.dk
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet