Der bliver fuldt hus i Multisalen ved Båring Skole, når Rasmus Nøhr fredag den 1. april giver koncert i musikforeningen BAMOK.
Med halvanden uge til koncerten melder foreningen alt udsolgt.

-Vi bliver 280 publikummer i salen, og det er grænsen for en koncert,hvor Multisalen er indrettet med borde og siddepladser, så publikum kan spise inden koncerten, siger formanden for BAMOK, Lone Bentholm.

Hun vurderer, at der uden tvivl ville kunne sælges flere

billetter til Rasmus Nøhr:

-Vi ved af erfaring, at mange køber deres billetter i sidste øjeblik.

Men vi ønsker ikke at presse så mange gæster indenfor, at det går ud over den intime stemning, der er blevet et varemærke for BAMOKS koncerter.

Med den udsolgte forårskoncert følger BAMOK godt op på 2010, der både blev en musikalsk og økonomisk succes. På foreningens generalforsamling forleden kunne formanden berette om to gode koncerter og et pænt overskud.

Forårets koncert med Viggo Sommer blev pænt besøgt, mens efterårets arrangement sprængte alle rammer. Queen Machine sørgede både for publikumsrekord og rekordomsætning i baren. Alene billetsalget fra Queen Machine gav et overskud på 22.000 kroner, som blev doneret til foreningen, der arbejder for at bevare en lokal skole i Båring.

På bundlinjen kom BAMOK ud af 2010 med et overskud på 11.000 kroner.

Generalforsamlingen gav genvalg til Anne Hedeman Sørensen og Knud Bentholm og Louise Aaby Ulriksen.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Lone Bentholm i rollen som formand.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet