Jakob Fuglsang styrtede grimt, og det koster formentlig hans chance i Paris-Nice, mener Kim Andersen.
Cykelløbet Paris-Nice skulle være Jakob Fuglsangs store chance for at vise frem for sit nye hold Leopard Trek, men et grimt styrt betyder, at danskeren formentlig må opgive håbet.

- Vi havde bestemt satset på, at Jakob skulle komme hjem fra Paris-Nice med en flot samlet placering, men jeg vil blive særdeles overrasket, hvis det kan lade sig gøre nu, siger Leopard Treks sportsdirektør, Kim Andersen, til pol.dk.

Jakob Fuglsang kom i mål et minut efter hovedfeltet på løbets anden etape.

- Han slog sig gevaldigt over det meste af kroppen, ligesom han fik nogle kraftige snitsår i den ene hånd, som blødte ret voldsomt. Han var dog i stand til at fortsætte, men hvor meget, han formår at yde i resten af løbet, er et stort spørgsmål, siger Kim Andersen.

Uheldet skete på et tidspunkt, da Jakob Fuglsang satsede hårdt i kampen for at hjælpe sin kaptajn, Fränk Schleck.

- Jakob måtte stoppe op, da Fränk røg i asfalten, og han blev derefter påkørt af en anden rytter, så gearet blev beskadiget og han måtte have en ny cykel.

- I jagten på at nå op til feltet, kom Jakob ind i en rundkørsel med for stærk fart, og det var der, han kom galt af sted, siger Kim Andersen.

Etapen mellem Montfort l'Amaury og Amilly var en nervøs affære. Først blev to udbrydere stoppet af en togbom, og siden var mange ryttere i asfalten, blandt dem flere Leopard Trek ryttere.