Afrikanske numser får jeans med X-faktor

X Factor-Toniah leverer jeans med større bagdel
Foto: Polfoto

Afrikanske numser får jeans med X-faktor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

X Factor-koreografen Toniah vil producere jeans til afrikanske kvinder og deres fyldige bagdele.

Det kan være svært at finde de perfekte jeans, især hvis man har lidt mere til gården end de fleste. Det kender Toniah Pedersen alt til - men nu gør hun noget ved problemet.

X Factor-koreografen er nemlig blevet partner i det østjyske firma Wangujeans, hvor hun vil producere jeans til afrikanske kvinder.

- Jeg har igennem både mit arbejde og mine veninder tit løbet ind i problemstillingen omkring afrikanske kvinder og pasformen i europæiske jeans. Det er altså bare to ting, der er uforenelige. Jeg står endda selv med problemet, hver gang jeg skal finde bukser, siger Toniah Pedersen med et smil.

Firmanavnet Wangujeans er swahili og betyder "mine egne jeans". Ordet dækker over det faktum, at afrikanske kvinder har en anden fysiologi end europæiske kvinder. De er simpelthen større bag til.

I Toniah Pedersens nye jeans bliver der altså ganske enkelt plads til store numser. Men firmaet mangler en halv million kroner, før den første produktion af afrikanske jeans kan blive sat i gang.

Derfor er det nu en af opgaverne for Toniah Pedersen og hendes forretningspartner Jens Christian Schildberg Østergaard at finde investorer.

Toniah Pedersen vil dog fortsætte sit job som koreograf, hvor hun i øjeblikket underviser deltagerne i X Factor, så de kan lære at bevæge sig som rigtige superstjerner.

Toniah har tidligere arbejdet sammen med internationale navne som Mary J. Blige, Lenny Kravitz, Backstreet Boys og Sugababes.

Afrikanske numser får jeans med X-faktor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce