Pind sviner forsker til på Facebook

- Hvor fanden er juraen i Claus Haagens ordgejl, spørger Søren Pind sine 4000 facebookvenner.

Pind sviner forsker til på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udviklingsminister Søren Pind kalder professor Claus Haagen Jensen for en skændsel og for presseliderlig.

Professor Claus Haagen Jensen er ifølge udviklingsminister Søren Pind (V) en skændsel for juraen, og han mener, at der er så mange eksempler på en "manisk presseliderlig adfærd", at de burde indbringe professoren for Udvalget for Videnskabelig Uredelighed.

Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten, som refererer til Søren Pinds profil på Facebook.

Angrebet fra Søren Pind kommer, efter at Claus Haagen Jensen blandt andet har udtalt sig kritisk om Søren Pinds kollega, integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V).

"Kunne ham Claus Haagen ikke snart tage at holde sin - dyb indånding - mund. Hvor f er juraen i al hans ordgejl", skriver Søren Pind på Facebook.

Han offentliggør samtidig et link til en historie på Politikens hjemmeside med overskriften "Eksperter er i oprør over "grotesk opførsel" fra Rønn". I artiklen optræder blandt andet Claus Haagen Jensen.

Kommentaren har siden torsdag været tilgængelig for Søren Pinds mere end 4000 venner - blandt andre politikere, journalister og meningsdannere - på Facebook, men den er som sådan ikke tilgængelig for offentligheden, skriver avisen.

Claus Haagen Jensen er overrasket over, at en minister med navns nævnelse hænger ham ud.

- Det er over grænsen, men når det kommer fra Søren Pind, så ved jeg ikke, om der er nogen, der taget det alvorligt, sige han til Jyllands-Posten.

Han tilføjer, at hvis han var i dårligt humør, ville han nok skrive til statsministeren og spørge, om han synes, at hans ministre skal bruge deres erhverv til den slags angreb.

Claus Haagen Jensen er professor tilknyttet Copenhagen Business School, og han er en af de mest benyttede eksperter i medierne om offentlig ret. Han har tidligere kritiseret Søren Pind for brug af rabatkort hos tøjproducenten Sand.

Søren Pind er på ferie og vil ikke kommentere, oplyser hans særlige rådgiver.

Pind sviner forsker til på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce