Flere vil løbe med avisen

Det er mørkt, når deltagerne i Løb med Avisen skal ud på de ugentlige træningsaftener hver mandag fra Hunderupskolen i Odense. Derfor er det også nemmere at komme af sted, når man er flere om det og kan holde hinanden fast på, at man skal af sted.
Foto: Kim Rune

Flere vil løbe med avisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knap 1000 er nu tilmeldt Løb med Avisen og sidste frist er den 31. januar

Odense: Vil du være med i Løb med Avisen og få hjælp til at komme i gang med at løbe, så er det ved at være sidste udkald.

Næsten 1000 løbere har meldt sig som deltagere i Løb med Avisen, og dermed er der ikke langt op til loftet på 1200 deltagere, der er sat i denne syvende sæson.

Sidste år var der 1700 deltagere, men dengang var det gratis. I år koster det 100 kroner at deltage, og loftet på 1200 deltagere er sat for at sikre, at der stadig er plads til store armbevægelser i hallen på Hunderupskolen, hvor deltagerne mødes både før og efter træningsaftenen.

Løb med Avisen er et samarbejde mellem løbeklubberne Fjordager IF, Næsby IF og Odense Gymnastik Forening i samarbejde med Eventyrløbet, H.C. Andersen Marathon og Fyens Stiftstidende.

I mandags var det anden træningsaften, hvor deltagerne blev sendt ud i aftenmørket i en af de mange tempo-grupper.

Sidste tilmelding til Løb med Avisen er den 31. januar, og er loftet på 1200 deltagere nået inden da lukkes for tilmelding.

Lodtrækningspræmier

At det kan betale sig at møde op til fællestræningen hver mandag aften vinteren og foråret igennem er ikke kun for at komme i gang med at løbe, men man kan også få noget helt konkret med hjem.

Hver gang udtrækkes to deltagere, der vinder en præmie. Eneste betingelse er, at man skal være til stede for at modtage præmien. Er man ikke det overgår præmien til ugen efter.

De seneste træningsaftener er uddelt badehåndklæder og sportstasker fra Fynske Medier.

Løb med Avisen handler ikke kun om at komme ud at løbe sammen med andre.

Det handler også om at få tips til, hvordan man undgår f.eks. skader, køb af de rigtige sko og andre gode råd.

Få vejledning om kost

Mandag den 31. januar handler det om det, vi propper i munden.

Kost og motion er selvfølgelig nøje forbundet med hinanden, fordi mange begynder at løbe for at tabe sig. Men løb kræver også, at man propper det rigtige i munden for at sikre energi til hele turen.

Den 31. januar kommer de to indehavere af GT Wellness i Kochsgade og fortæller om kost og ernæring uden løftede pegefingre.

For at deltage i foredraget, der finder sted efter træningsturen, skal man selvfølgelig være tilmeldt Løb med Avisen.

Det kan du stadig nå at gøre på www.motionsliv.dk/loebmedavisen - indtil den 31. januar.

Flere vil løbe med avisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce