Færge tidligst på vandet igen om seks dage


Færge tidligst på vandet igen om seks dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oslo-færgen Pearl of Scandinavia kommer tidligst tilbage på sin rute om seks dage.

De materielle skader på Oslo-båden "Pearl of Scandinavia" er så alvorlige, at den tidligst vil være tilbage på sin rute om seks dage. Det oplyser DFDS. Onsdag eftermiddag lød meldingen fra DFDS ellers, at færgen kunne være på farten igen allerede fredag. Men så hurtigt kommer det ikke til at gå.

Branden har sat sine tydelige spor på bådens bildæk, hvor lugten af brændt gummi stadig hænger tungt i luften.

Politiets teknikere har slået fast, at branden opstod i en bil af mærket Nissan, som bilejeren selv havde fået bygget om til en elbil.

Tekniske undersøgelser peger indtil videre på, at det var en teknisk fejl i elbilen, der forårsgade branden.

- Indtil videre har vi ingen grund til at tro, at branden er påsat. Men det vil vores tekniske undersøgelser endeligt bestemme i morgen, siger Mette Lindskov fra Københavns Politi.

Nu er det kun skelettet af bilen, der står tilbage. Da branden startede, stod bilen til opladning. Det har i et godt stykke tid været muligt at få sin elbil opladet på Oslo-færgerne, men hvis det er den mulighed, der har forårsaget branden, vil DFDS kraftigt overveje, om de stadig vil udbyde den service.

- Hvis det har medvirket til branden, vil der selvfølgelig blive kigget på det, siger Gert Jakobsen, der er kommunikationschef i DFDS.

Den beslutning vil dog først blive truffet, når politiets endelige undersøgelse ligger klar.

Da branden brød ud omkring klokken seks i morges, blev de 490 sovende passagerer samlet i færgens restaurant, mens røgdykkere blev sendt ned på bildækket. Inden de nåede frem havde bådens sprinkleranlæg allerede slået flammerne ihjel, og skibet kunne ved egen kraft lægge til i Københavns lidt over middag.

Færge tidligst på vandet igen om seks dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce