Queen Machine leverede en pragtpræstation - og koncerten gav et stort kontant bidrag til bevarelsen af en lokal skole i Båring.
Multisalen i Båring var fredag aften hjemsøgt af en musikalsk kind of magic. Bandet Queen Machine genoplivede Queens klassikere under et brag af en koncert, der var en dronning værdig.

Queen-kopierne leverede varen så tæt på virkelighedens verden, at publikum blev revet med på en rejse tilbage til dengang, Queen med afdøde Freddie Mercury i front lagde verden ned med numre som Kind Of Magic, I Want To Break Free og We Will Rock You.

For rocke kunne de fem Århusdrenge, der har specialiceret sig i at genopføre Queens musik og sceneshow. Således var der hverken sparet på lydtryk, lyseffekter eller hoftevrid i hvide jeans. Queen Machines vellykkede kopi af Freddie Mercury leverede en intens optræden, der sammen med et velspillende band sikrede dampende trængsel på gulvet foran scenen.

For musikforeningen Bamok blev koncerten ikke alene en musikalsk succes.

320 publikummer havde købt billet til koncerten. Så selv om det endelige regnskab ikke er gjort op, forventer arrangørerne fra Bamok, at der kommer et pænt overskud ud af koncerten.

Overskuddet fra billetsalget donerer arrangørerne til Foreningerne til bevarelse af en lokal skole i Båring. Formanden for Bamok Backstage, Knud Bentholm, oplyser at det samlede overskud bliver 20.787 kroner efter at der er betalt honorar til Queen Machine, lyd, lys og Koda.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet