Sfo: Ryd så op efter jer!

Britta Olsen håber, at de unge vil lære at rydde op efter sig, så sfo’ens børn kan få lov at lege i hytten uden glasskår og affald fra fester.
Foto: Thomas Gregersen

Sfo: Ryd så op efter jer!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogense: Det er kun få dage siden, at forældre og personale knoklede med at bygge en stor bålhytte i douglastræ ved Bogense Skoles sfo, men i løbet af hyttens korte levetid er den allerede blevet et populært mødested for byens unge. Og det er ikke altid, de efterlader området i samme stand som da de kom.

- Vi er allerede flere gange blevet mødt af smadrede flasker, cigaretskod og andet affald om morgenen. Senest er der blevet skrevet på væggene og brændt nogle af vores paller af, siger pædagog Britta Olsen.

Det er skolens pedel, der hver gang skal rydde glasskårene op inden sfo-børnene møder, så der ikke er nogen, der skærer sig.

- Det er helt i orden med os, at de unge kommer her og bruger hytten om aftenen. Det kan såmænd være, at det er nogle af vores gamle elever, men vi beder bare om, at de rydder op efter sig og lader være med at ødelægge noget.

- Vi er glade for vores hytte, og hvis de unge også passer lidt på den, så kan vi alle sammen have glæde af den i mange år, siger Britta Olsen.

Sfo: Ryd så op efter jer!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce