DM til junior-skytte


DM til junior-skytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SÆRSLEV: Sigtet sidder præcist hos Maria Degn Poulsen fra Særslev. Den 15-årige skoleelev på Særslev Skole kunne i weekenden indkassere fortjent hæder og medalje for sit Danmarksmesterskab i 50 meter riffelskydning for juniorer. I hovedskydningens 15 skud ramte hun plet med samtlige skud, og i finalerunden var det også plet på plet i samtlige 15 skud.

På den baggrund er formand for Særslev Skytteforening Brian Madsen ikke det mindste usikker, når han indstiller Maria Poulsen til Ugens Sportsprofil på Nordfyn.

- Det er utroligt flot. Ikke bare satte Maria de 30 skud i tieren, men de 23 skud sad oven i købet i kryds-tieren (endnu mere i plet, red.), fortæller Brian Madsen.

Den 15-årige skoleelev er langtfra uvant med at betjene en riffel, da hun i weekenden stillede op ved DM i Vingsted-centret ved Vejle. Maria har trykket på aftrækkeren i de seneste seks år - faktisk siden hun gik i 5. klasse.

- Dengang var hun med til at vinde skoleskydningen for 5. klasser på Fyn for Særslev Skole, uddyber Brian Madsen historien om det åbenlyse talent, som Maria øjensynlig ikke har fra fremmede.

Både mor og far er faste gæster på skytteforeningens baner i Østergade, og det var sammen med familien at interessen for skydesporten blev vakt i en ung alder. Mens Maria skød sig til et Danmarksmesterskab, så var hun også med til at vinde guld for Odense Amts hold under skytteforeningerne.Og skytteklubbens formand indrømmer, at et DM også er god reklame for den nordfynske skytteforening, der har flere åbenlyse skyde-talenter undervejs i de yngre rækker.

DM til junior-skytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce