Meditation er det sidste nye på arbejdet

Meditation skal give mere afbalancerede chefer og gladere medarbejdere.
Foto: Alix Minde/Colourbox

Meditation er det sidste nye på arbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glem gratis kildevand, fredagsbarer og frugtordninger. Hvis man vil holde på sine medarbejdere skal de have en afbalanceret chef. Det mener Asger Knudsen, zenlærer og indehaver af ZENMIND.

Flere og flere danske virksomheder investerer nu i meditation, for at holde deres chefer på ret køl. For glade chefer giver glade medarbejdere.

Meditation er det nye fryns

Gennem flere år, er lederne hos blandt andre Vestas, Grundfos, Nykredit, SKAT og Nokia blevet sendt til det danske meditations træningscenter; ZENMIND for at lære at meditere.

- Medarbejdere bliver ikke lykkeligere af mere bonus og flere feriedage. De vil have afbalancerede chefer, som forstår at udfordre og værdsætte dem, pointerer Asger Knudsen, zenlærer og indehaver af ZENMIND.

Og i mange virksomheder er det ikke kun cheferne, der får tilbuddet.

- Flere virksomheder forstår at have medarbejdere, der er lykkeligere end konkurrentens, for lykkelige medarbejdere er mere kreative og mindre syge, og det bonner positivt på bundlinjen, påpeger Asger Knudsen og forklarer; at mindre stressede chefer, også giver mindre stressede medarbejdere.

- Mindre stress øger effektiviteten uden at slide på medarbejderne. En velafbalanceret chef holder bedre på arbejdskraften i virksomheden og hæver arbejdsglæden og lykkefølelsen hos sine medarbejdere, fastslår han.

Hollændere mere stressede en danske

I Holland dyrker over 100.000 mennesker zen, med 18 afdelinger for zentræning fordelt ud over landet. I modsætning til Holland har Danmark kun et center, men det menes at ca. 5000 danskere dyrker zenmeditation.du kan læse mere her: www.zenmind.dk

Meditation er det sidste nye på arbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce