Efter en pause på seks år åbner Thomas Lykke Juhl igen cykelforretning i Ejby
Ejby: Cykelfolket i Ejby og omegn kan glæde sig til på onsdag igen at have en cykelfagmand ved hånden. Efter en pause på seks år har cykelsmed Thomas Lykke Juhl valgt igen at sadle op og åbne cykelforretning i Ejby.

Det sker på Jernbanevej 1D, hvor han i disse dage er ved at forvandle de 75 kvadratmeter til værksted og butik med plads til 25 nye cykler og forskelligt udstyr.
Thomas Lykke Juhl, der er uddannet cykelsmed i Odense, kom til Ejby for 10 år siden og åbnede Ejby Cykelgård i Nørregade. Det blev til fire travle år, inden han opgav at skabe den blomstrende forretning, han oprindelig drømte om.

- Jeg var ung og uerfaren og ikke dygtig nok til at holde igen på omkostningerne og tog for mange varer ind i forhold til, hvad omsætningen kunne bære, fortæller Thomas Lykke Juhl, der stoppede før det gik galt.

- Jeg var så heldig at sælge lidt jord fra til nybyggeri og stoppede som selvstændig uden gæld, fortæller den 37-årige cykelsmed, der efterfølgende har ernæret sig som lønmodtager i forskellige jobs, senest som cykelsmed hos FRI Cykler i Assens.
Ejby Cykelforretning åbner onsdag morgen kl. 9.30 med efterfølgende reception og grill klokken 12.
  • Fyens Stiftstidende