Sig goddag til robotterne

Charley Brandrup er selv ingeniør og meget interesseret i, hvad man forsker i. Her besøger han robotteknologi-uddannelsen, hvor ingeniørstuderende Frantz Furrer viser en håndtryksrobot.
Foto: Michael Bager/mb@fyens.dk

Sig goddag til robotterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forskningens Døgn er netop skudt i gang med aktiviteter over hele Fyn

Flakhaven i Odense myldrer i det næste døgn af liv og ideer, når Forskningens Døgn indtager to store telte på pladsen og omdanner den til et stort forskertorv.

Allerede ved middagstid kiggede de første nysgerrige gæster forbi de mange stande i det største telt, som så småt var begyndt at åbne:

- Jeg rør' den ikke, mormor, udbryder Cecilie Nørgaard, Langeskov, da hun præsenteres for en kriblende krabbe i biologi-standen.

En gruppe ingeniørstuderende på robotteknologi-studiet har medbragt deres egen håndtryks-robot, der kan måle styrke, refleks og udholdenhed på standens gæster.

- Jeg er interesseret i at se, hvad der kommer af nye ting og hvad man forsker i, fortæller Charley Brandrup, der selv er ingeniør, og netop har prøvet kræfter med håndtryksroboten. Sener på dagen får han en SMS tilsendt, der fortæller ham, hvor godt han klarede sig i forhold til standens andre gæster.

Læs mere om arrangementet på http://forsk.dk/arrangementer/odensekommune

Sig goddag til robotterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce