Politi har opgivet graffitiindsats

På trods af at det er nemt at finde graffiti i det sydfynske landskab, kan Fyns Politi ikke finde anledning til at skærpe kampen imod det malede hærværk.
Foto: Jørgen Outzen

Politi har opgivet graffitiindsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På baggrund af statistikkerne afviser Fyns Politi, at der er behov for øget fokus på graffiti

Fyn:Statistikkerne siger, at der males mindre graffiti på Fyn, derfor har Fyns Politi flyttet fokus fra den særlige form for hærværk og har i stedet skærpet indsatsen over for vold, røverier og bandekriminalitet. Det skriver Fyns Amts Avis.

- Graffiti har før været "highlightet" i kortere perioder, hvor vi satte en spydspids ind på at pågribe nogle gerningsmænd, men vi opfatter ikke graffiti som et stort problem, siger Johnny Schou, politiinspektør ved Fyns Politi i tirsdagens udgave af Fyns Amts Avis. Johnny Schou henviser til politiets anmeldelsesstatistikker, der viser, at graffiti ikke umiddelbart er et problem, der forværres.

- I 2008 havde vi 362 anmeldelser og i 2009 320 anmeldelser om graffiti på Fyn, i år har vi indtil nu haft 58, fortæller Johnny Schou.

Han erkender dog også, at det reelle antal gange, der blev malet graffiti på Fyn i 2009, sagtens kan være højere

- Vi er bevidste om, at der er nogle mørketal, og det er nok fordi, folk bare renser af og ikke anmelder det, fortæller Johnny Schou. Skal Fyns Politi skærpe indsatsen, kræver det radikale forandringer.

- Så skal tallene udvikle sig drastisk, eller der skal foregå meget på ét sted, siger Johnny Schou.

Politi har opgivet graffitiindsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce