Nyborg Rockmusical med grin og gys

Anton og Sonny, spiller af Jakob Schjoldager og Jonatan Leisner, lurer i rockmusicalen "Ulvetime" på pigerne over skolens kameraer uden at vide, at de er midt i en højspændt situation.
Foto: Kristian Andersen, Nyborg Ungdomsskoles rockmusical

Nyborg Rockmusical med grin og gys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Det er grumt, men der er også grin, når de 60 unge i Nyborg Ungdomsskoles rockmusical har premiere på årets forestilling "Ulvetime" den 5. april.

Rockmusicalen har tradition for selvskrevne historier inspireret af dramatiske begivenheder, der er vedkommende for de unge, der medvirker.

I år er ingen undtagelse, for "Ulvetime" tager fat på det uhyggelige fænomen, især kendt fra USA, men desværre også fra andre lande, herunder Danmark, nemlig high school shooting.

Det er de episoder, hvor unge bevæbnet med skydevåben går ind på deres skole og skyder alle, de møder.

- I vores historie sker der imidlertid det, at de to shootere i stedet tager gidsler og forskanser sig på skolens kontor. Og så følger vi, hvad der sker hos gidseltagerne, hos gidslerne og alle andre, der opholder sig på skolen, i de næste to timer. For vores historie varer lige så længe som den gidseltagning, vi fortæller om, siger Jesper Nielsen fra instruktørteamet.

Rockmusicalen har også tradition for fis og ballade. Trods det tunge emne lover Jesper Nielsen, at der nok skal blive noget at grine ad.

- Der er sjov, og der er kærlighed. På helt ægte rockmusicalvis, siger han.

Og på lige så normal rockmusicalmanér er historien også fortalt gennem selvskrevne rocksange og -melodier. Dem er der 17 af.

Forestillingen er nummer 20 i rækken, og den vises i gymnastiksalen på Borgeskovskolen hver aften klokken 19 fra den 5. til den 9. april.

- I år har vi en ekstra forestilling. Det er lørdag den 10. april klokken 14. Sidste år var der ikke én billet mere at få, derfor tager vi den sjette forestilling med i år, siger Jesper Nielsen.

Når forestillingen lørdag den 10. april er forbi, venter der rockmusicalholdet en omfattende oprydning efter 14 dages intensivt arbejde med at stykke "Ulvetime" sammen og vise den for publikum.

Hele påskeferien bruger de unge på at samle alle de delemner, de i løbet af efterår og vinter har øvet indenfor drama, sang, musik og dans, til en hel forestilling.

Nyborg Rockmusical med grin og gys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce