Odense GOG kæmper for overlevelse

Der var store smil hos Ditte Andersen (t.v.), Kristine Assersen, Julie Bang og daværende GOG Svendborg-direktør Arne Buch, da Odense GOG blev en realitet i august sidste år. Men nu kæmper Ditte Andersen og resten af Odense GOG-ledelsen for klubbens overlevelse.
Foto: John Fredy

Odense GOG kæmper for overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense GOG er truet på eksistensen. For med GOG Svendborgs konkurs er røget noget af sponsorgrundlaget for den kommende sæson

Håndbold: Odense GOG er i gang med sin første sæson i Håndboldligaen.

Men det kan også blive den sidste.

Den unge fusionsklub er nemlig så hårdt ramt økonomisk, at den er truet på eksistensen.

- Lige nu kæmper vi for at redde klubben. Konkursen i GOG Svendborg har revet en del af sponsorgrundlaget væk, så lige nu handler det om at redde klubben, siger Ditte Andersen, der er direktør i Odense GOG.

Konkursen i GOG Svendborg betyder nemlig, at en indgået samarbejdsaftale mellem GOG Svendborg og Odense GOG er røget i vasken.

En aftale der i løbet af denne og næste sæson blandt andet skulle sende et kontantbeløb og sponsorater fra det sydfynske til Odense.

Men med konkursen vil den samarbejdsaftale ikke blive opfyldt, og det betyder, at Odense GOG kommer til at mangle både kontanter og sponsorater både i indeværende og til den kommende sæson.

- Vi har vores egne sponsorater, men det er klart, at en del af vores fundament er revet væk med konkursen på Sydfyn. Den har desværre været alvorlig for os.

- Og det er hårdt at skulle nytegne sponsorater i det her sponsormarked, siger Ditte Andersen.

Tæt på løn-løsning

Sideløbende med arbejdet med at skaffe nye sponsorer fortsætter forhandlingerne med spillerne om en lønnedgang for resten af sæsonen.

- Vi er endnu ikke helt færdige, men vi er tæt på hinanden. Der er mange ting i lønforhandlinger, der bliver berørt, så det tager tid.

- Men alle arbejder konstruktivt med at finde en løsning, så det skal vi nok finde, siger Ditte Andersen, der mener at kunne se enden på forhandlingerne.

- Jeg forventer, at de er på plads inden for meget kort tid. Jeg vil tro, vi er færdige i næste uge, siger Ditte Andersen.

Odense GOG skal i eftermiddag op mod en anden klub, der kæmper med økonomien. Nemlig FCM Håndbold, der ifølge et regnskab fremlagt i går forventes at komme ud af 2009/10 med et underskud på fire millioner kroner.

Det betyder, at FCM Håndbold - ligesom fodbolddelen af FC Midtjylland - skal satse på egne talenter for at reducere lønbudgettet mærkbart.

I går blev det samtidig også meddelt, at kvinderne i KIF Vejen må gå omkring 35 procent ned i løn.

Odense GOG-kvinderne spiller mod FCM Håndbold i Ikast-Brande Arena i Ikast i eftermiddag klokken 15.00.

Odense GOG kæmper for overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce