Festival
Pige voldtaget af ung mand ved festivalpladsen, mens hans tre-fire kammerater så på
RUDKØBING: Politiet efterlyser fire-fem drenge i alderen 16-18 år efter, at en pige på 16 år blev voldtaget ved Langelandsfestivalen natten til onsdag.

Den ene af drengene, der alle er danskere af anden etnisk herkomst, vil - når han bliver pågrebet - på baggrund af pigens forklaring blive sigtet for at have begået voldtægten, mens de andre så på.

Episoden fandt sted kl. 3.48 lige udenfor hegnet til festivalpladsen. Den 16-årige var på festival sammen med nogle veninder, og de havde aftenen igennem hygget sig Møllers Telt og i Kultbaren. Men på et tidspunkt gik pigen hjem alene og for vild.

Kradsemærker på kroppen

I nærheden af den del af festivalområdet, hvor Ung Camp ligger, blev hun passet op af de unge mænd, som alle var festivaldeltagere.

Pigen har forklaret politiet, at de bar festivalarmbånd. Herefter begik den ene af de unge fuldbyrdet voldtægt, selv om hun gjorde voldsom modstand.

Ved den efterfølgende lægeundersøgelse blev der fundet flere kradsemærker på hendes krop.

Det 16-årige voldtægtsoffer har beskrevet mændene som mellem 16-18 år, 180-190 centimeter høje og med mørkt hår. De talte med nordsjællandsk accent, en omstændighed pigen er sikker på, da hun selv kommer fra det område.

Teknikere fra politiet undersøgte i går gerningsstedet og vil gerne i kontakt med folk, der har befundet sig i området omkring klokken fire natten til onsdag, fordi de med deres iagttagelser kan være med til at indkredse voldtægtsmanden.

Pigen er mærket af den uhyggelige oplevelse, men blev i går forenet med sine forældre.
  • fyens.dk