Green forlader GOG

Jakob Green Jensen er den fjerde spiller, der siger farvel til Sydfyn og GOG Svendborg TGI i sommerpausen før kontraktudløb. »Panteren« bliver en del af det spændende håndboldprojekt AG Håndbold på den københavnske vestegn.
Foto: Hans Sturesson

Green forlader GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere landsholdsspiller forsøger at få karrieren på gled igen i 2. division

GUDME: Sommerudsalget fortsætter hos DM-sølvvinderne fra GOG Svendborg TGI i mændenes håndboldliga. Først røg Mikkel Hansen til Barcelona. Så blev Magnus Jernemyr fritstillet. Nu skifter 26-årige Jakob Green Jensen så til den københavnske vestegns store håndboldsatsning Albertslund/Glostrup Håndbold med øjeblikkelig virkning. Og for alle tre er der tale om klubskifter før kontraktudløb.

Ifølge AG Håndbolds hjemmeside blev kontrakten skrevet under efter, at Jakob Green klarede lægetjekket hos Nikolaj Rindom på Solbjerg klinik uden anmærkninger.

- Det er noget af et scoop at få en spiller med sådanne kvaliteter tilknyttet til AG Håndbold. Det er vores målsætning at blive Danmarks bedste håndboldhold, og dette er endnu et skridt på vejen. Vi kan med sikkerhed sige, at vores hold er det stærkeste, der nogensinde er set i 2.division, jubler klubbens direktør Niki Christensen.

Jakob Green Jensen kom i sin tid til GOG Svendborg TGI fra TMS Ringsted og har under tiden på Sydfyn blandt andet opnået 8 A-landskampe og vundet U-VM-sølv.

- Det er selvfølgelig ren luksus for en træner, at få en spiller på det niveau i 2.division. Jakob er en komplet spiller såvel i forsvaret som i angrebet, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham de kommende tre sæsoner, siger cheftræner i AG Håndbold Søren Herskind, også kendt som ekspertkommentator og fra spilleragent-verdenen.

Erfaren trup

Albertslund/Glostrup råder til den kommende sæson over spillere som Morten Krampau, Henrik Olsen og David Touray, der alle tidligere har optrådt i håndboldligaen. Den grønlandske landsholds-legende Hans Peter Motzfeldt er også en del af satsningen, der ligesom Brøndby i fodbold har Kasi Group som kapital-indsprøjter. Fra sæsonen 2009 tiltræder OL-spilleren Klavs Bruun Jørgensen i klubben, der har tænkt sig at blive en af de store aktører på scenen.

- Jeg ser det som en kæmpe udfordring og mulighed at kunne være en del af Danmarks mest interessante håndboldprojekt. Desuden vil jeg gerne til København, og samtidig spille for en klub der behandler sine spillere ordentligt, så da jeg fik tilbuddet kunne jeg ikke sige nej. Jeg har været glad for de syv år jeg har haft i GOG, men glæder mig til min nye tilværelse i København, siger Jakob Green Jensen til hjemmesiden om sit skifte.

Jakob Green Jensen indledte karrieren i GOG Svendborg TGI som venstre fløj. Carsten Albrektsen omskolede »panteren« til venstre back, og her har Green i de senere år stået i skyggen af Kasper Jørgensen og Mikkel Hansen. I den forgangne sæson under Ulf Schefverts ledelse var spilletiden således begrænset.

Drejer på transflerlisten

GOG-truppen er næppe færdig med finjusteringerne endnu. Emil Drejer, der fik enkelte kampe på venstre fløjen i sidste sæson, er således blevet tilmeldt transferlisten hos Håndbold Spiller Foreningen.

Green forlader GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce