Bundsgaards afløser klar til valg


Bundsgaards afløser klar til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Rahbæk Juel skal løfte arven efter en af Fyns mest markante politikere

ODENSE: Selv om det er mindre end 24 timer siden, han blev valgt, er Socialdemokraternes nye folketingskandidat i Odense vest klar til valg.

Peter Rahbæk Juel afløser Lotte Bundsgaard - tidligere minister og et af fyns mest markante folketingsmedlemmer - og han kan meget hurtigt blive kastet ud i en valgkmap om de fynske vælgeres stemmer. Mange politiske kommentatorer og iagttagere venter således et snarligt folketingsvalg, efter at statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i går præsenterede en omfattende plan for Danmarks økonomiske fremtid.

Stor arv

Lotte Bundsgaard dropper sin politiske karriere og vil i stedet uddanne sig til journalist.

Peter Rahbæk Juel er byrådsmedlem i Odense og Socialdemokraternes gruppeformand. Han blev i aftes valgt til folketingskandidat, da Socialdemokraterne i Odense vest var samlet til ekstraordinær generalforsamling. Dermed har han vundet alle tre generalforsamlinger i kredsen.

- Jeg føler, at jeg står stærkt, så Anders Fogh (V) kan bare trykke på knappen og udskrive valg, siger Peter Rahbæk Juel.

Han er klar over, at Lotte Bundsgaard bliver svær at følge efter.

- Det er en stor arv at skulle løfte. Men før Lotte blev en stemmesluger, så startede hun jo også som ung og knap så kendt folketingskandidat. Alting har jo en begyndelse. Og jeg vil knokle stenhårdt for at kredsen også er repræsenteret i Folketinget efter næste valg. Det er der behov for, fastslår han.

Bundsgaards afløser klar til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce