Ulrik Kirkely ny landstræner

Sydfynboen Ulrik "Spåne" Kirkely, der her står sammen med Rahdi som er ansat i Bahrains håndbold Forbund, kan nu kalde sig A-landstræner.
Foto: Privatfoto

Ulrik Kirkely ny landstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bahrain har forfremmet assistenten før Asia Cup

MANAMA: Sydfynboen Ulrik »Spåne« Kirkely er blevet udnævnt som ny landstræner for håndboldmændene i golfstaten Bahrain som afløser for Mik Hagenbo.

- Bahrain ønskede ikke her og nu at fortsætte med Mik Hagenbo som følge af et sygdomsforløb, og derefter er jeg blevet spurgt om jobbet, og vi er nået til enighed, oplyser Ulrik Kirkely.

Ulrik Kirkely var inden A-landstrænerbyttet engageret som assistent for Mik Hagenbo og havde ved siden af ansvar for U-16 og U-18-landsholdene i Bahrain.

Den fynske træner har tidligere fungeret i forskellige konstellationer for håndboldmændene i Tved (1. division), Gudme HK (2. division), Team Sydhavsøerne (1. division) og Faaborg HK (1. division).

Erfaring fra DHF

Den tidligere produktionschef hos SvendborgTryk har også fin erfaring fra Dansk Håndbold Forbunds strukturerede talentarbejde.

Målet er efter trænerskiftet det samme som hidtil.

Bahrain skal gå efter en top-3 placering ved Asia Cup, der indledes 6. februar i Beirut, Libanon. Opfylder Bahrain top-3-drømmen udløser det deltagelse ved VM-slutrunden i Sverige i 2011.

- Vi er kommet i pulje med Kuwait og Japan. Det er to stærke hold på kontinentet, men puljen betragtes her i Bahrain som meget åben, siger Ulrik Kirkely, der med med VM-kvalifikation kan skrive håndboldhistorie i Bahrain.

Vinderen af Asia Cup kvalificerer sig i øvrigt direkte til OL i 2012.

Som ny assistent-træner i Bahrain får Ulrik Kirkely en lokal bahraini, Ali An-zoor.

Ulrik Kirkely ny landstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce