Helene Blum for travlt til kirkesang

Efterspurgte Helene Blum har fået for travlt til kirkesang i Diernæs.

Helene Blum for travlt til kirkesang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sanglærken har fået er års orlov fra sin stilling som kirkesanger i Diernæs

DIERNÆS: Den populære sangerinde Helene Blum har fået for travlt til at passe sit faste job som kirkesanger i Diernæs. I første omgang har hun fået et års orlov.

Helene Blum har allerede haft et travlt turnéefterår sammen med sin mand, violinisten Harald Haugaard, og jule- og vintermånederne ser ikke ud til at blive mindre hektiske.

Udsolgt i Berlin

Lige nu er parret ude og give julekoncerter flere steder i Danmark og Tyskland sammen med en stribe nordiske musikere. Koncerterne byder blandt andet på pluk fra Helene Blums julealbum »En sød og liflig klang« men også på en række kendte og mindre kendte salmer og sange fra de nordiske traditioner.

Parret optræder igen på torsdag i Tyskland, denne gang i Berlins Gotischer Saal, men der er ikke nogen grund til at køre til den tyske hovedstad med mindre man allerede har billet.

Der har nemlig længe været udsolgt.

I januar drager de til Glasgow for at spille med i Celtic Connections, en af verdens største festivaler for folk- og roots-musik.

Mere end 200 forskellige events finder sted i Glasgow i løbet af de sidste 19 dage af januar 2010.

En af disse er en koncert med Helene Blum & Harald Haugaard 5-tet.

De to musikere har ved den lejlighed cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Rasmus Zeeberg og percussionisten Sune Rahbek med sig. Deres koncert er søndag 17. januar i City Hall?s Grand Hall.

Om Helene Blum vender hjem til Diernæs Kirke, er endnu ikke afklaret, men formand for menighedsrådet Hanne Poulsen tøver ikke med at fastslå, at håbet er at Helene Blum vender tilbage.

Helene Blum for travlt til kirkesang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce