Direktør Jesper Sørensen ser frem til at få et bedre arbejdsmiljø og muligheder for at komme til at ligne et reklamebureau
nNYBORG: Efter bare et år på Dronningensvej 7 har direktøren for JAS Gruppen, Jesper Sørensen, besluttet sig for at flytte sin forretning ned på Vesterhavnen 5, den bygning, der ligger tættest på Svansø-grunden.

Flytningen begrunder han bl.a. med, at arbejdsmiljøet i kontoret på 1. sal har været ulideligt.

- Her i sommer har der været 30 grader inde hos os, selvom der kun var 20 udenfor, og det er dræbende for kreativiteten, at man skal gå og svede på den måde, siger Jesper Sørensen.

Desuden får man nu for bare 5.000 kr. mere om måneden 50 kvadratmeter mere.

- Så nu kan vi i stedet for at ligne et revisionskontor kommer til at ligne det, vi er, nemlig et reklameburau. Der bliver plads til lidt mere spræl, og vi får en fantastisk udsigt, som kun kan virke gunstigt ind på arbejdsmiljøet, siger han.

Flytningen kommer til at ske lige op til jul.

Jesper Sørensen har generelt set været tilfreds med placeringen på Dronningensvej.

- Det var et godt sted at starte med lave omkostninger, men nu følte jeg, at vi var klar til at tage springet, siger han.

I underetagen på ejendommen på Vesterhavnen er der to erhvervslejemål. JAS Gruppen har i dag fem medarbejdere.

I øjeblikket er Jesper Sørensen & co i fuld gang med at producere andet nummer af bladet om østfynske erhvervssucesser, som selv tegner til at blive en succes med 48 sider.

- Vi havde håbet på 36, men der er mange virksomheder, der sagde nej tak i første omgang, som gerne vil med nu. Bladet skal være med til at brande Østfyn, så folk kan se, at her er andet end stokroser. Nemlig et voksende og stabilt erhvervsliv, siger Jesper Sørensen.
  • fyens.dk