Skarø tilbyder dronninge-menu

Dronningen og prins Henrik smagte på Skarø Is og fik senere en menu, bestående af 14 små retter.
Foto: Michael Bager

Skarø tilbyder dronninge-menu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100.000 kroner fra ministerium til indretning af selskabslokaler hos Tante Sofie

SKARØ: Tag til Skarø og få den menu, som blev serveret for dronning Margrethe og prins Henrik, da de i september i fjor besøgte øen.

Det er Britta Tarp, Cafe Tante Sofie og Skarø Is, der i samarbejde med Claus Holm, Sans & Samling, tilbyder de 14 små retter, tilvirket af produkter fra de danske små øer.

Birgit Tarp har netop fra Indenrigs- og Socialministeriet modtaget besked om, at der er 100.000 kroner til indretning af laden på hendes og Martin Jørgensens ejendom på Østerhovedvej.

- Det er vi rigtig glade for, da vi oplever en stigende efterspørgsel fra folk og firmaer, der gerne vil på udflugt til Skarø og blive bespist, siger Britta Tarp.

Der er nu tre menuer at vælge imellem, men det kræver forudbestilling.

- I stigende grad charter folk et sejlskib hos Maritimt Center Charter i Svendborg og går i land her på Skarø for at blive bespist, og det kan vi endnu højere grad efterkomme, når vi får laden bygget om, siger Britta Tarp, der netop har haft et større selskab, som sejlede til Skarø til middag. Derefter tog gæsterne med sejlskibet til Drejø og fik eftermiddagskaffen på Gammel Elmegård:

- Det var en livsoplevelse for gæsterne, fastslår Britta Tarp.

Hun håber, at ombygningen af laden kan være færdig til august, for da har et større selskab booket sig ind.

Plads til teltliggere

Gitte Loftlund på Skarø Brovej er også i gang med en ombygning af den gamle svinestald ved Strandgården, og hun har fået tilskud hertil fra Friluftsrådet og Skov- og Naturstyrelsen. Formålet er at skabe et opholdsrum for det stigende antal telt- liggere, som bruger Strandgårdens primitivteltplads. Mange efterskoler bruger pladsen til lejr, ligesom kajakroere i stigende grad over- natter på Skarø.

De får således gode forhold med opholdsrummet, der også kan bruges til selskaber, der ønsker at spise en menu fra Gitte Loftlunds røgeri.

Skarø tilbyder dronninge-menu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce