En lagerhal på 1800 kvadratmeter ud mod Hammesbrovej er under planlægning
OURE: Efter det seneste rekord-regnskab med et overskud på 26 millioner kroner er Ørskov Frugt A/S nu i fuld gang med forberedelserne til byggeriet af en 1800 kvadratmeter stor lagerhal ud mod Hammesbrovej i Oure.

Hallen er beregnet til emballage. Den nuværende bygning, der anvendes til dette formål, skal indrettes til æblelager med kølerum.

Ikke flere ansættelser

Direktør Carlos Ragone håber, at byggeriet kan komme i gang i løbet af få måneder, så hallen står klar til den kommende æblesæson.

- Vi har afleveret byggeansøgning til Svendborg Kommune, men vi har endnu ikke sendt arbejdet i udbud hos håndværkerne, siger Carlos Ragone, der derfor heller ikke vil give et bud på, hvor stort et byggebudget, der regnes med.

Lagerhallen vil ikke her og nu medføre yderligere ansættelser. I dag er der alt afhængig af sæson og travlhed 35-40 medarbejdere beskæftiget i Oure.

Regnes firmaets udlandsaktiviteter i blandt andet Polen med, er der 100 medarbejdere ialt.

Ørbæk Frugt A/S opkøber og sælger dansk frugt og bær, har derudover selv plantager og importerer desuden frugt, bær og grønt fra især Østeuropa.

Firmaet er grundlagt helt tilbage i 1943 af familien Ørskov Christensen, der fortsat ejer og leder virksomheden sammen med Carlos Ragone.
  • fyens.dk