To nye pæreveje på Taasinge


To nye pæreveje på Taasinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grev Moltkes Vej og Clara Frijs Vej bliver nye sideveje til Gl. Nybyvej

TAASINGE: Hvor ligger Grev Moltkes Vej?

Og hvor ligger Clara Frijs Vej?

Det vil de fleste nok få meget svært ved at svare på. Og med god grund.

De to vejnavne er nemlig så nye, at de endnu ikke findes på noget kort. Men det kommer de. Grev Moltkes Vej og Clara Frijs Vej bliver nye sideveje til Gl. Nybyvej, ind i den nye udstykning på Taasinge.

Det er kommunen, der navngiver de nye veje. Og det er man ikke altid sluppet lige heldigt afsted med. Ved Gl. Skårupvej i østre bydel gik det helt galt. Her valgte man maritime navne, selv om end ikke den mest kreative ejendomsmægler ville kunne sælge noget som helst her på "sundudsigt". Så det endte da også med, at man i stedet lod sig inspirere at de nærliggende skove med navne som Kvistvænget, Grenvænget og Stængelvænget. I Gl. Nyby har man også ladet sig inspirere. Og her er man næppe gået galt i byen med et par gode pærenavne, da udstykningen ligger midt i en gammel frugtplantage - godt nok mest med æbler, men alligevel.

Hvem der skal bo på Grev Moltkes Vej og Clara Frijs Vej er dog endnu uvist. Der er ikke bygget i udstykningen endnu, men med en godkendt lokalplan og jorden udstykket, kan det vist kun være et spørgsmål om kort tid, før de første byggesager dukker op, gættes der på i kommunen.

To nye pæreveje på Taasinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce