Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var den forkerte Joachim, der i 2007 kom med i TV 2s Vild med dans. En caster skulle få fat i Joachim B. Olsen. I stedet ringede vedkommende til Joachim Boldsen, som sagde ja, men røg hurtigt ud. Olsen var til gengæld med i 2008 og vandt. Hele scenariet beskriver Joachim B. Olsen i sin nye bog "Du kan meget mere end du tror".
Joachim B. Olsen og Marianne i jive i femte runde af ' Vild Med Dans ' fredag aften. Fra første parket så statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) sin hustru kridte danseskoene i TV2's fredagsshow
Joachim B. Olsen og Marianne i jive i femte runde af ' Vild Med Dans ' fredag aften. Fra første parket så statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) sin hustru kridte danseskoene i TV2's fredagsshow "Vild med dans". Som "Anne-Mettes familie" heppede han på fruen, som var iført blå kjole og høje hæle i en festlig jive til tonerne af ABBA's evergreen "Waterloo". Det er allerførste gang, at Anders Fogh Rasmussen sidder blandt publikum i det populære tv-program. (Thorkild Amdi/POLFOTO)
Foto: AMDI THORKILD/POLFOTO

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce