Bendtner optimistisk efter Porto-smæk


Bendtner optimistisk efter Porto-smæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Bendtner tror, at Arsenal sikrer sig adgang til kvartfinalerne i Champions League med en hjemmesejr på 1-0 over FC Porto, der vandt første opgør.

Nederlaget til FC Porto på 1-2 i Champions League er på ingen måde katastrofalt for Arsenal.

Det mener Nicklas Bendtner, der er overbevist om, at Arsenal kan få den hjemmesejr, som vil sende holdet i kvartfinalerne.

- Nu skal vi bare vinde 1-0 på hjemmebane, hvor det bliver en helt anden kamp. Jeg har så meget tiltro til vores hold, at jeg tror fuldt og fast på, at vi går videre, siger Nicklas Bendtner til Ekstra Bladet.

Arsenals reservekeeper, Lukasz Fabianski, havde en uheldig hånd i forbindelse med portugisernes to scoringer i Lissabon.

Ved Portos første scoring skubbede målmanden en tværpasning i mål, og i forbindelse med 2-1-scoringen begik han et frispark, da han samlede en tilbagelægning op.

- Jamen, det burde jo ikke kunne ske. Jeg har ikke hørt ham sige noget, men vi ved vist alle sammen, hvordan han har det lige nu, siger Bendtner, der heller ikke var helt tilfreds med sin egen præstation.

- Der mangler jo stadig noget, før jeg er tilbage på 100 procent. Skal vi ikke bare sige, at det var udmærket uden at være exceptionelt, fortæller danskeren med et grin.

Danskeren vendte i januar tilbage efter en længere skadesperiode.

Arsenal og Porto mødes på Emirates Stadium til returkampen den 9. marts.

Bendtner optimistisk efter Porto-smæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce