Snestorm rammer især Nordjylland torsdag


Snestorm rammer især Nordjylland torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kommer sne til det meste af landet i løbet af torsdagen. De fleste kan komme på arbejde eller i skole uden problemer, men trafikproblemer lurer mod aften.

Danmark bliver igen torsdag ramt af en snestorm. Især det nordlige af landet bliver hårdt ramt med over 10 centimeter sne og en vindstyrke på over 10 meter i sekundet.

- Det går især ud over Nordjylland og Nordsjælland. Vi har derfor varslet snestorm, siger Lars Henriksen, vagthavende på Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Sneen breder sig fra den sydvestlige del af landet i løbet af morgen- og formiddagstimerne. De fleste danskere kan derfor nå på arbejde eller i de skoler, der ikke er ferielukket. Sidst på dagen kan der dog blive problemer med at komme hjem igen, vurderer Lars Henriksen.

- Det kommer til at blæse temmelig meget, så vi må nok regne med en del trafikale problemer, lyder det fra DMI's vagthavende, der kalder det "en lille snestorm".

I løbet af aftenen og de første nattetimer bliver det opholdsvejr i store dele af landet. Men igen må nordjyderne forberede sig på nedbør. DMI regner med mere end 10 centimeter, mens resten af landet skal forberede sig på 5-7 centimeter.

- Fronten bliver hængende i løbet af natten, og det vil give en del sne for nordjyderne. Det er samtidig der, hvor temperaturen vil blive lavest. Vi regner med omkring minus to til tre grader. I resten af landet vil temperaturen være lige omkring frysepunktet, siger Lars Henriksen.

Snestorm rammer især Nordjylland torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce