Curlingkvinder forlænger skidt OL-start

Camilla Jensen i aktion
Foto: Robert F. Bukaty/AP/POLFOTO

Curlingkvinder forlænger skidt OL-start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rusland var på forhånd udnævnt som et hold, som de danske curlingkvinder skulle slå. Men sådan gik det ikke. Danmark har nu tabt holdets to første kampe.

De danske curlingkvinder fortsatte den dårlige start på OL-turneringen i Vancouver, da skipper Angelina Jensens mandskab tabte med 3-7 til Rusland. Dermed har Danmarks eneste medaljehåb tabt de to første kampe.

Danskerne spillede mere defensivt end i åbningsnederlaget til Sverige. Det kom til udtryk ved, at danskerne tog færre chancer og satte færre garder end mod svenskerne.

Det defensive spil var en af årsagerne til, at Danmark aldrig fik det overtag mod russerne, som Angelina Jensen og holdkammeraterne havde håbet på.

Russerne bragte sig foran med 1-0 i tredje ende, hvorefter Danmark tog en 2-1-føring efter fjerde ende. Inden ottende ende var der udlignet til 3-3 og dermed lagt op til en spændende afslutning.

Dommeren måtte på banen i ottende ende for at måle, hvis sten der var tættest på midten af huset. Den afgørelse faldt ud til fordel for russerne, som måske fik et psykologisk overtag på det tidspunkt.

I hvert fald var flere af de efterfølgende sten præget af dansk nervøsitet. Både Denise og Madeleine Dupont missede direkte forsøg på at skubbe russiske sten ud af huset. De mange fejl betød, at Danmark var bagud med 3-5 inden tiende ende, som russerne også vandt med to sten.

Danskerne mangler fortsat at spille syv kampe i den indledende runde af kvindernes curlingturnering.

Curlingkvinder forlænger skidt OL-start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce