BBC-vært anholdt for drab på elsker


BBC-vært anholdt for drab på elsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den britiske tv- og radiovært Ray Gosling er anholdt for drab på sin aidsramte elsker. Gosling siger, at der var tale om en aftale, og at han intet fortryder.

Den 70-årige britiske BBC-vært Ray Gosling er anholdt, efter at han mandag indrømmede at have slået sin døende elsker ihjel ved at kvæle ham med en pude.

Elskeren led af aids, og Ray Gosling, der også er kendt for sin kamp for homoseksuelles rettigheder, fortæller, at han fuldbyrdede en pagt, som parret havde indgået.

- Vi havde denne aftale. Hvis det endte sådan, skulle jeg tage hans liv. Og det var, hvad jeg gjorde, siger Ray Gosling til BBC i et program, der blev sendt mandag.

- Lægerne sagde, at de intet kunne stille op, og han havde frygtelige, frygtelige smerter. Jeg samlede puden op og kvalte ham, indtil han døde.

Veteranjournalisten, der blev anholdt i byen Nottingham, ønsker hverken at afsløre navnet på sin døde elsker eller fortælle, hvornår drabet fandt sted. Han fastholder, at han intet fortryder.

- Han ville være stolt, hvis han kiggede ned på mig nu. Nogle gange må man træffe modige valg og sige "fanden tage loven", siger Ray Gosling.

Den tragiske begivenhed har fået debatten om de såkaldte medlidenhedsdrab til at blusse op i Storbritannien, hvor den slags er ulovligt og kan koste op til 14 års fængsel.

Landets chefanklager, Keir Starmer, gransker i øjeblikket de gældende retningslinjer på området.

Nyhedsbureauet Reuters fortæller, at snesevis af dødeligt syge briter er rejst til Schweitz, hvor venner og familie, der udfører medlidenhedsdrabet, ikke kan retsforfølges.

BBC-vært anholdt for drab på elsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce