United tyvstjal sejr på en sløj dag

United tyvstjal sejr på en sløj dag - Paul Scholes har scoret
Foto: POLFOTO/AP

United tyvstjal sejr på en sløj dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Milan havde alle muligheder for at lave et godt resultat mod Manchester United, men tog dem ikke, og så vandt United med 3-2. Real Madrid tabte i Lyon.

Hvis man kan spille så dårligt, som Manchester United gjorde tirsdag aften mod Milan, og stadig vinde klart, så kan man drive det vidt. Og det vidner trods alt om en form for klasse.

3-2-triumfen på udebane mod AC Milan i den første af to 1/8-finaler i Champions League var på alle måder ufortjent, men held og en skarp angriber i Wayne Rooney tæller også i fodbold, og det profiterede briterne af.

Alle konditioner for et godt Milan-resultat var ellers til stede. United lavede sjældent mange fejl, og i det centrale United-forsvar sejlede Jonny Evans og Rio Ferdinand rundt. Samtidig fik Ronaldinho lov at bringe italienerne foran allerede i det tredje minut.

Alligevel kunne United på utrolig vis liste til pausen med 1-1. Paul Scholes, der var bedste United-spiller før pausen, havde det utrolige held at sparke langt forbi en tværpasning, så bolden ramte skinnebenet på hans støtteben og trillede ind i det lange hjørne.

Selv om manager Alex Ferguson lignede en mand med skideballer på tungen, da han gik til pause, så hjalp det ikke. For det var igen Milan, der var bedst i anden halvlegs indledning. Men italienerne udnyttede ikke chancerne, og så vågnede Rooney op.

Superangriberen, der i den engelske Premier League også bomber løs, behøvede bare to chancer til at score to mål, og United overtog kontrollen med kampen, indtil indskiftede Clarence Seedorf kort før tid gjorde det til 3-2.

Med 3-2-sejren har Manchester United et komfortabelt udgangspunkt inden returopgøret på Old Trafford. I kampens slutminutter fik United Michael Carrick rødt kort.

Et fint udgangspunkt fik franske Olympique Lyon også, da holdet på hjemmebane helt fortjent slog Real Madrid med 1-0.

Real Madrid har ellers brugt milliarder af kroner på at skabe det perfekte fodboldhold, og i drømmestunderne på klubpræsident Florentino Pérez' kontor har han sikkert set dette stjernebesatte mandskab løbe ind til Champions League-finalen i år - en finale, som oven i købet bliver spillet på Reals hjemmebane.

Den drøm kan stadig blive til virkelighed, men vejen blev med nederlaget i det franske gjort en del længere og mere besværlig, end de vil bryde sig om i Madrid.

Franskmændene kunne sagtens have vundet større end 1-0, man tillod sig blandt andet at brænde en friløber. Med resultatet er Real Madrid i overhængende fare for at ryge tidligt ud af Champions League.

Det er en skæbne, man i klubben efterhånden er ganske godt bekendt med. I de seneste fem sæsoner af Champions League er Real Madrid røget ud i 1/8-finalerne.
United tyvstjal sejr på en sløj dag
United tyvstjal sejr på en sløj dag
Foto: POLFOTO/AP

United tyvstjal sejr på en sløj dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce