DF: Overskruet kritik fra K-bagland


DF: Overskruet kritik fra K-bagland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det Konservative Folkeparti kritiseres nu af baglandet for at lægge sig for meget op af Dansk Folkepartis integrationspolitik. Helt overskruet, mener DF.

Syv fremtrædende medlemmer af Det Konservative Folkeparti mener, at partiets integrationspolitik lægger sig for meget op ad Dansk Folkeparti, og kræver en ny debat om emnet. Kritikken bliver dog modtaget med hovedrysten hos DF.

- Vi har jo netop strammet integrationspolitikken sammen med Det Konservative Folkeparti, siden vi kom til magten. De syv mennesker, der prøver at lave et oprør, bør også tænke på, at deres parti ikke ville sidde i regeringen, hvis ikke vi støttede dem, siger Peter Skaarup.

Netværket kæmper blandt andet imod partiets forslag om at forbyde bederum på skoler, og at socialt bedrageri skal kunne koste statsborgerskabet.

- Jeg giver ikke meget for denne gruppes kritik, for vi skal jo kun forholde os til de udmeldinger folketingsgruppen udstikker, siger Peter Skaarup.

Peter Skaarup erkender dog, at kritikken fra de konservatives rækker ikke gavner den politiske linje, men pointerer samtidig, at det ikke vil påvirke samarbejdet.

- Vi (red. Dansk Folkeparti og regeringen) sidder netop nu og skal lave et servicetjek af hele lovgivningen på udlændingeområdet, der er blevet iværksat siden 2002. Dette netværks kritik kommer ikke til at påvirke dette serviceeftersyn, siger Peter Skaarup.

DF: Overskruet kritik fra K-bagland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce