K: Læk-optagelse gør ingen forskel


K: Læk-optagelse gør ingen forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den konservative Helge Adam Møller mener ikke, at en fire måneder gammel DR-optagelse med spindoktor Winther gør nogen forskel i sagen om forsvarslæk.

Den konservative forsvarsordfører, Helge Adam Møller, mener ikke, at den seneste udvikling i sagen om forsvarslæk belaster forsvarsminister Søren Gades (V) spindoktor, Jacob Winther.

Torsdag aften bragte DR en fire måneder gammel optaget telefonsamtale mellem en DR-journalist og Winther. På optagelsen peger Winther på jægerkorpset selv som kilden, der i 2007 tippede TV2 om, at danske jægersoldater var på vej til Irak.

-Jeg ved fra TV2 - for TV2 siger til mig - at de har fået den oppe fra Jægerkorpset, siger Jacob Winther blandt andet på DR-optagelsen.

En påstand, som pressechefen dog trak tilbage torsdag aften, kort efter at DR havde omtalt den gamle optagelse.

Og Helge Adam Møller mener ikke, at optagelsen har nogen særlig betydning.

- Jeg mener ikke, det gør nogen som helst forskel i hele sagen, siger Helge Adam Møller.

Spørgsmål: Har du det som tidligere jægersoldat fint med, at Jacob Winther for fire måneder siden over for en DR-journalist pegede på jægersoldaterne som kilden, når han efterfølgende må trække det i land, når det bliver offentliggjort?

- Altså helt ærligt, det er jo ikke ham, der siger det. Han sagde jo (til DR-journalisten, red.), at det var en journalist (fra TV2, red.) - der havde sagt til ham, at det var jægerkorpset, siger Helge Adam Møller.

Helge Adam Møller vil i øvrigt hellere kritisere Morgenavisen Jyllands-Posten og TV2, fordi de i 2007 viderebragte oplysningerne om jægersoldaterne, på trods af, forsvaret havde bedt dem lade være med.

Spørgsmål: Men er det ikke en helt anden historie?

- Jo, men jeg synes sådan set, den er mere alvorlig.

K: Læk-optagelse gør ingen forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce