Rasmus Seebach i fuld fart frem

- Jeg glæder mig til at komme i øjenhøjde med mit publikum, siger pop-fænomet Rasmus Seebach, der er på vej ud på sit livs første koncertturné. I aften giver han debutkoncert på Godset i Kolding. Om en uge gælder det Odense. Polfoto
Foto: FLINDT MOGENS/POLFOTO

Rasmus Seebach i fuld fart frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Popmusikkens nye konge in spe på vej ud på premiere-turné for udsolgte huse

Det kan godt være, at Rasmus Seebach ikke er nogen engel, men han er en kæmpesucces og et fænomen i popbranchen, allerede inden karrieren er begyndt.

I aften giver Seebach sit livs første live-koncert med band på Godset i Kolding.

Turneen var programsat til ni koncerter. Der blev solgt så mange billetter, at turen blev udvidet til 12 koncerter. Der er meldt udsolgt over alt - lige bortset fra Odense.

I København er Seebachs debut flyttet fra Lille til Store Vega, og i Odense blev han efter få dages forrygende billetsalg flyttet fra Magasinet til Odense Idrætshal, der til gengæld er det største spillested på turen.

Hans Quistgaard fra JVB Concerts indrømmer blankt, at han og arrangørholdet var i syv sind, da det fik tilbudt Seebach, der ganske vist toppede salgslisterne med singlen "Engel", der blev spillet meget på radiostationerne.

Magasinet var for lille

- Vi tog chancen og valgte, lidt dristigt, at præsentere ham på Magasinet og indrømmet, så var vi bange for, at det var for lille et navn til for stort et sted. Men vi kom på andre tanker, siger Hans Quistgaard.

Efter et par uger indså vi, at Rasmus Seebachs navn er kendt af mange flere, end vi havde drømt om.

- Der er solgt omkring 2400 billetter til koncerten lørdag den 13. februar i Idrætshallen, der er plads til 2800, og jeg er overbevist om, at der bliver udsolgt, siger Quistgaard.

Odense er størst

- Idrætshallen i Odense bliver kapacitetsmæssigt hans hidtil største koncert, fortæller Rasmus Seebachs manager Nicolaj Bundesen fra Offbeat.

- Vist er også vi overrasket over den imponerende interesse, som vi for længst, har kunnet registrere på debut-albummets salgstal.

- Vi vidste, at der var noget i ham, men at det ville eksplodere på den måde, kunne vi slet ikke forudse.

- Rasmus har allerede solgt 100.000 album i eget navn, og det er vildt ekstremt for en debutant. Det er mange år siden, det sidst er sket herhjemme. Og så i en krisetid, hvor også pladebranchen har det skidt.

Den 29-årige musiker, producer og singer & songwriter er søn af musikeren Tommy Seebach, der døde i 2003 som 53-årig.

Han ville oprindeligt have været professionel fodboldspiller. Nåede langt på talentholdene i KB og FCK og på DBU’s ungdomslandshold.

Men musikken vandt over fodbolden.

Sammen med sin bror Nicolai Seebach drev han produktionsselskabet Top Notch Music, der bl.a. lavede musik for Jokeren og Natasja.

Så forsøgte Rasmus sig som rapper i G Bach. Uden større held. Og det var først, da han for et lille års tid siden fik lyst til selv at spille og synge noget af sit eget materiale, at der kom fart over pop-talentet.

- Rasmus glæder sig helt vildt til at komme ud og se sit publikum i øjnene og høre dets reaktion, siger Nicolai Bundesen, der føler sig overbevist om, at guldfuglen er langtidsholdbar.

- Når de første 12 udsolgte koncerter er overstået, så evaluerer vi og gør klar til cirka 30 koncerter i sommer-Danmark. Hvis det kan gøre det!

Rasmus Seebach i fuld fart frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce