Bæltbyen ulmer trods smæk

Mirza Karalic fightede flot hos Nyborg, men fik rødt kort efter tre udvisninger, da der manglede elleve minutter. Her er han i kamp med Martin Bager og Jesper Monrad. Photo: Johnny Anthon Wichmann
Foto: Johnny Anthon Wichmann/© Johnny Anthon Wichmann

Bæltbyen ulmer trods smæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

875 tilskuere i Nyborg-hallen så deres helte følge med i 35 minutter mod Nørklit, Klavs Bruun og Co.

Håndbold, Nyborg21
AG Håndbold34 - , 5. runde pokalturneringen, : Bæltbyen Nyborg er en ulmende håndbold-vulkan, der er klar til at sprutte som i de glade firsere.

875 tilskuere - hvoraf de 500 var betalende - overværede, hvordan deres unge helte fra 3. division i 25 minutter var i stand til at genere Kasi-Jespers ganske vist reelt dødsdømte AG-helte.

Dødsdømte fordi mæcenen Jesper Nielsen vil fortsætte sit engagement på FCK’s plads i den bedste håndboldrække.

Og i momenter var der den gamle dialog mellem Nyborgs mest modne tilskuere og københavner-træneren Søren Herskind, der ret hurtigt kom op at køre.

- Jamen, så må han snart have et rødt kort, lød det fra lægterne.

Træner Jan Trier var da også svært stolt af sit mandskab, der ganske vist ikke på noget tidspunkt lugtede til en sensation trods en føring på 5-4 - den blev vendt til 5-9, og så var Nyborg kun med til 11-13 fem minutter før pausen.

Og hang lidt på i de første minutter efter pausen til 15-17, inden vestegnens mandskab lukkede kampen.

Herskind tirret til brok

- Vi fik da Herskind op og ringe over sit holds ageren nogle gange. Uden at forklejne nogen, så fulgte vi med så længe vores start-7’er havde kræfterne, mente Jan Trier.

- AG havde så et ekstra gear, og da de så skifter Peter Nørklit ind i målet, så bliver det lidt sværere, for nogle af de unge drenge kan godt huske ham og havde stor respekt for ham, tilføjede Jan Trier.

- Nørklit står bare og venter, og det er de ikke vant til. Jeg lagde vægt på, at vi ikke skulle blive løbet over ende og, at vi bare skulle gå ind og nyde, at vi kom til at spille for så mange mennesker, sagde Trier.

Målmand Michael "Bonde" Nielsen stod meget stærkt og holdt gæsternes skytter væk, selv om Nikolaj Koch Hansen og den kun 18-årige brune bomber Mads M. Larsen sprang noget højere og med større eksplosivitet end i 3. division.

Men Nyborg havde den kun 17-årige Søren Toft Hansen med på holdkortet, og han glædede sig over sin scoring.

Rødt kort i 2. halvleg

Lange Mads Mortensen råder over et slangehug, og Mirza Karalic på stregen er en kompakt figther, der endte med at få rødt for tre udvisninger i 2. halvleg.

Klavs Bruun Jørgensen var ikke selv den store afslutter, men sørgede for at skrue på tempo-knappen, når det var påkrævet.

Martin Bager på stregen var svær at holde for Nyborg-drengene, der var meget unge men uslebne diamanter.

- Fem-seks stykker ligger på 21-22 år, og der er potentiale, hvis vi kan holde sammen på dem. Og der er opbakning. Selv til udekampe er der 300-400 tilskuere i 3. division, så hvis vi kan holde fast i stammen, så er der perspektiver. Måske kan vi allerede i denne sæson få lov til at spille om oprykning, sagde Jan Trier, da klapsalverne fra de næsten 900 tilskuere var klinget af.

Trods de klare klø er der ny grøde i den håndbold-gale bæltby, der nu med et slag har lige så gode forudsætninger for at nå langt som GOG, der nu med et slag ikke længere er storebror i den ende af Fyn.

Bæltbyen ulmer trods smæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce