Mikkel Hansen kommer til AG København

Landsholdsspiller i håndbold Mikkel Hansen skifter fra FC Barcelona til AG København, siger manden bag AG København, Jesper Nielsen.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Mikkel Hansen kommer til AG København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldspilleren Mikkel Hansen skifter til sommer fra FC Barcelona til AG København, siger manden bag AG København, Jesper Nielsen, til Ekstra Bladet.

Når FCK Håndbolds herrer og AG Håndbold næste sæson bliver til AG København, så tørner landsholdsspilleren Mikkel Hansen ud for den ambitiøse klub.

Det siger manden bag AG København, Kasi Groups Jesper Nielsen, til Ekstra Bladet. Dermed forlader Mikkel Hansen FC Barcelona til sommer.

- Vi er enige med Barca. Mikkel kommer hjem til AG, hvor han bliver en fantastisk spændende spiller at få ind på et i forvejen stærkt mandskab. Tingene er på plads, og Mikkel har således for længst været til lægetjek hos os. Alt var selvfølgelig i orden, siger Jesper Nielsen til avisen.

I AG København bliver Mikkel Hansen holdkammerat med landsholdskollegerne Lars Jørgensen, der spiller i AG Håndbold for tiden, og Kasper Hvidt, som i øjeblikket spiller for FCK Håndbold, samt sin nuværende Barcelona-holdkammerat Joachim Boldsen, der også skifter til AG København i sommerpausen.

Ifølge Jesper Nielsen koster det AG København et sted mellem 130.000 og 200.000 euro - svarende til en lille million til halvanden million kroner - for at købe Mikkel Hansen fri af kontrakten med den spanske storklub.

Mikkel Hansen kommer til AG København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce